Over Ilona

Mijn naam is Ilona van Vliet. Ik ben 37 jaar en woon in Lekkerkerk, vlakbij Rotterdam. Ik leerde vanaf mijn 15de levensjaar op eigen benen te staan door het plotselinge overlijden van mijn vader vanwege een ongezonde leefstijl. Op 36 jarige leeftijd is ook mijn moeder komen te overlijden aan de gevolgen van een ongezonde leefwijze. Deze gebeurtenissen hebben mijn leven voorgoed doen veranderen. Ze dragen er aan bij dat ik mijn ervaring en deskundigheid als coach wil gaan inzetten.

Werkervaring

Tot en met 2016 heb ik met veel plezier in diverse clubs als sportcoach gewerkt, waar ik zowel de individuele sporter als wel groepen op fysiek en mentaal vlak activeerde.
In 2016 ontdekte ik dat ik mezelf ook op andere vlakken wilde gaan ontwikkelen, waaronder de in- en verkoop, bemiddeling, op maatschappelijk vlak en in een coördinerende rol.
Vanaf 2019 ben ik als coach bij het Personal Body Plan gestart. Toch wilde ik dit ook in een andere vorm.
In 2021 heb ik het roer omgegooid omdat ik mij wilde verdiepen in de bewustwording, groei en ontwikkeling van anderen.
Vanaf die tijd ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen tot gecertificeerd coach, om al het eerdere aan werkervaring en deskundigheid anders in te kunnen zetten.
Om als coach up-to-date te blijven volg ik jaarlijks opleidingen, cursussen, trainingen en intervisie bijeenkomsten.

Als jong volwassenen leerde ik veel over loyaliteit, doorzetten, verantwoordelijkheid en keuzes maken. Ik heb als geen ander ervaren hoe het is om uit balans te zijn, geen harmonie te ervaren en de verbinding met mijn omgeving en mezelf kwijt te zijn. Ik heb inmiddels de kwaliteit om dit te voelen, waar te nemen en er ook naar te handelen om weer in balans te komen.
Ilona van Vliet
Oprichter choose yourself